HarmoniePaal1

Waar en wanneer repeteren de orkesten?

Repetitielokaal:
Zijgebouw O.C. De Buiting,
Tessenderlosesteenweg 18
3583 Paal

Repetitie Harmonieorkest:
Vrijdagavond van 20u00 tot 22u00

Repetitie Drum- & Percussionband:
Zondagmiddag van 11u00 tot 13u00

Wie dirigeert de orkesten?

Dirigent Harmonieorkest: Roeland Henkens
Dirigent Drum- & Percussionband: Yentl Doggen
Voor meer info over de dirigenten kan je kijken bij: ‘Over ons’ > Dirigenten

Moet je muziekschool gevolgd hebben om mee te kunnen spelen?

Het is niet verplicht, maar wij raden elke muzikant aan om een opleiding te volgen aan een muziekschool. Op deze manier heb je de beste muzikale basis. Bijna elke muzikant van het harmonieorkest en de percussiegroep volg(d)en les aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Beringen of aan één van de naburige academies. Meer info over de Muziekacademie van Beringen: www.academieberingen.be

Hoeveel concerten speelt de harmonie jaarlijks?

De harmonie speelt jaarlijks een 5-tal concerten. Elk jaar organiseert de harmonie een voorjaarsconcert in maart of april en een tweedaags najaarsconcert in oktober. Ook neemt de harmonie deel aan Hafabra, een concert waarbij naburige verenigingen samenkomen. Het laatste weekend van november wordt de mis opgeluisterd ter ere van Sint-Cecilia. In september plant de harmonie steevast een muzikale uitstap naar binnen- of buitenland.

Daarnaast zijn er ook een aantal niet-muzikale activiteiten, zoals ons jaarlijks mosselfeest, eveneens in september, een barbecue in de zomer en een ledenfeest in november.