Herfstconcert ‘Magic Melodies’

affiche-magic-melodies-2016

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober duikt de Harmonie opnieuw in de filmmuziek.

De magische melodieën die op het programma staan, komen onder andere uit Disney klassiekers zoals Aladdin en The Lion King, maar ook de thema’s van Pirates of the Caribbean, Robin Hood, en The Mask of Zorro zullen jullie bekend in de oren klinken. En als kers op de taart zal onze Drumband iedereen trakteren op een reeks herkenbare deuntjes.

Dit herfstconcert zal ook het afscheid zijn van allebei onze dirigenten, Roeland Henkens en Yentl Doggen. Een unieke kans dus om hen nog één keer hier in Paal aan het werk te zien!

Koop jouw kaartje voor ‘Magic Melodies’ bij onze muzikanten, bestuursleden of via harmoniepaal@gmail.com.

Tot in oktober!